Nedräkningen har startat!

För någon dag sedan var det bara 50 dagar kvar tills jag äntligen åker. Ska bli så otroligt roligt! Den här resan betyder mer för mig än en vanlig resa. Det är en livsdröm som följt mig sedan jag var liten som ni kan läsa i inlägget innan! Och snart sitter jag på planet, redo för detta spännande äventyr!

img_9682

Så himla gulliga barn! Längtar tills jag får ta en egen sån här bild!

lions-head-hike-overlooking-cape-town-south-africa.jpg

 Såå häftig stad verkligen där man kan gå upp i bergen över dagen och se hela staden! Så som han sitter där vill jag med göra! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s