FÖRSTA DAGARNA

HEJ!

Jag sa att jag skulle skriva så snart jag kom ner men haft lite strul med att få tillgång till internet, men det har fixat sig nu! Så, nu är jag äntligen här och jag kommer berätta allt genom bilder och text. Innan det vill jag bara säga att Kapstaden är en otroligt vacker stad. Ni ska få se, det är så fint! Kommer volontärarbeta mån-fre på en förskola de första veckorna och sen de andra tre i skola(förmodligen). Åldrarna är 0-5 år på förskolan och 6-13 på skolan.

Först av allt, så gick resan hit superbra! Samåkte med en annan tjej som ska vara på samma projekt som mig! Det är vi två och två andra tjejer, Emilia och Ella, som alla kommer från sverige och det är vi som kommer bo ihop och som kommer göra detta äventyr tillsammans! Supergoa människor. Känner redan att jag hittat vänner för livet.

På flygplatsen i Kapstaden väntade en taxi på oss som körde oss till volontärhuset vi kommer bo i de kommande veckorna. Det ser ut så här!

Förutom alla tankar, bilder och allt kring volontärarbetet kommer bloggen visa hela Kapstaden! Det blir en kortare safari, vinprovning, Robben Island där Nelson Mandela satt fängslad, och förhoppningsvis fallskärmshopp!

Första dagen ”landade”vi bara, kollade runt där vi bor osv. Andra dagen fick vi en guidad rundtur i staden och fick viktig information, samt en historisk sammanfattning om hur Kapstaden kom till. (Jag är född historianörd så mina öron lyssnade länge och väl 😎 men mer om det i ett annat inlägg!

Vi har haft vår första jobbdag i förskolan idag! Och jag kommer faktiskt spara allt om det tills imorgon för jag tog inga bilder därifrån idag. Så detta inlägg kommer bara visa lite av hur det ser ut här!

Bilderna över är Clifton Beach! Här kommer vi vara efter arbetet och om helgerna. Vi var där idag!

Bättre bilder på bergen kommer komma! Men vi bor precis under ett berg. Det är så fint så det är så svårt att ta in!

Det var allt för ikväll. Imorgon har jag lite bilder osv, om förskolan! Så håll utkik! 🤗

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s